CEO League ( Committed to Empower Organizations ) este denumirea generică a unei serii de programe gândite şi construite pentru managementul de vârf al organizaţiilor şi abordează chiar elementul central al acesteia: obiectivul strategic.

Fără un ţel specific şi clar, nu există nici direcţie, iar succesul devine imposibil. Direcţia companiei este definită în viziunea companiei şi reflectă aspiraţiile şi obiectivele pe termen lung ale organizaţiei, în acelaşi timp este menită să inspire şi să dea sens angajaţilor companiei, fiind orientată spre interior.

Programul Vision Quest oferă posibilitatea organizatiilor de a-şi defini sau revizui viziunea companiei. Misiunea este cea care defineşte scopul pentru care există compania, care este obiectivul acesteia si resursele necesare pentru a-şi realiza viziunea.

Valorile companiei sunt principiile de bază ale unei organizaţii în jurul cărora se va dezvolta cultura organizaţională. Consolidarea sau revizuirea culturii organizaţionale este obiectivului programului Organizational Culture Power, iar pentru a garanta reuşita este nevoie atât de cunoştinţe şi abilităţi specifice, căt şi de dorinţa şi determinarea managementului de vârf al unei companii. Full Contact Leadership vă oferă exact ceea ce este nevoie pentru a face acest pas şi a vă dezvolta ca lideri puternici şi capabili să vizualizeze viitorul companiei, sa îl urmeze şi transpună în realitate, chiar şi în conjunctura incertă şi complexă din mediul economic actual.

Având aceste instrumente puternice la îndemână, tot ce mai este nevoie se rezumă la dezvoltarea unei strategii pe termen lung a companiei. Exact acesta este motivul pentru care vă punem la dispoziţie programul Strategy Retreat, un program extrem de eficient menit să faciliteze conceperea si dezvoltarea strategiilor pe termen lung.

Toate aceste programe sunt ideal completate cu procesele de Leadership Executive Coaching în care își găsesc un veritabil suport pe termen lung și care sunt concepute pentru a le crește semnificativ impactul și valoarea.

Astfel rămâne doar să dezvoltăm împreună acest parteneriat care să se transforme într-o bază solidă pentru o dezvoltare durabilă şi sănătoasă. Contactaţi-ne sau stabiliţi o “Întâlnire introductivă” pentru a detalia potenţialul acestor programe şi cum pot aduce ele valoare companiei dumneavoastră.

Dacă doriți să aflați mai multe despre programele CEO League, vă rugăm să ne contactați.