Coaching pentru carieră

Pe o piața locurilor de muncă extrem de competitivă, unde oportunitățile sunt atractive și generoase, iar echilibrul dintre viața personală și cea profesională este o preocupare din ce în ce mai importantă pentru mulți dintre noi, deciziile legate de carieră devin extrem de însemnate. Coaching pentru carieră vă ajută in legătura cu aceste decizii.

Coaching pentru carieră vă ajută să construiți cariera plină de satisfacții spre care aspirați, prin stabilirea unor obiective specifice și planificarea acțiunilor. Atingerea obiectivelor de carieră va aduce schimbări pozitive și în alte arii ale vieții, dar și pentru oamenii din jurul dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți o persoană care se gândește la o schimbare privind domeniul de activitate, o persoană în căutarea unui nou loc de muncă sau cineva care dorește să promoveze în cadrul companiei în care deja activează, coaching-ul cu un profesionist vă va ajuta, forma și conferi uneltele necesare pentru a prelua inițiativa și pentru a obține succesul dorit.

Coaching pentru carieră vă va ajuta să stabiliți obiective clare în carieră și să le atingeți.

Companiile care își doresc un profesionist care să asiste angajații cu potențial ridicat sau cu talente deosebite în vederea dezvoltării carierei acestora în interiorul organizației, au în Fabrica de Performanță un partener experimentat și dedicat.

Dacă nu doriți să lăsați dezvoltarea carierei la întâmplare, contactați-ne!