Business coaching succes performanta nou rol

Pentru a ajunge la potențialul maxim în cel mai scurt timp și pentru a crea o bază solidă de pornire în noul rol ai la dispoziţie programul de Coaching Succes într-un Nou Rol. Programul este o soluție foarte eficientă şila îndemână. Este construit pentru a pregăti și ghida angajatul pas cu pas în primele 100 zile de la preluarea noului rol.

Prima impresie este întotdeauna importantă. Când vine vorba de un nou rol, prima impresie se construieşte în primele 100 de zile de la preluarea postului. Fie că este vorba de un rol nou într-o companie nouă sau un rol nou în cadrul aceleași companii, atât așteptările organizației cât și dorințele proprii aduc un plus de emoție si presiune.

Împreună vom crea cadrul adecvat în care noul angajat să-și aducă aportul încă din primele zile. Acest context va facilita angajatului să se concentreze la lucrurile cu adevărat importante și de impact. Astfel angajatul și compania, împreună, să vor bucura de succesul unei bune și eficiente integrări.

Puteți să ne contactați pentru a afla mai multe despre programul de coaching Succes într-un nu rol. Şi cum poate acesta aduce valoare organizației și noului angajat, în același timp.