Coaching Vision Quest - coaching si corporate training

Simțiți că angajații nu înțeleg obiectivele specifice sau consideraţi că nu merg în aceeași direcție cu cea a companiei?
Vi se pare că le lipsește motivația sau angajamentul?
Arunci răspunsul este programul de coaching Vision Quest !

Dacă este așa, e foarte posibil ca aceștia să nu cunoască sau înțeleagă deloc viziunea companiei sau să nu considere că este importantă. Indiferent de cât de mică sau de mare este o companie, viziunea și misiunea ar trebui să definească și să accentueze aspirațiile întregii companii.

Ca parte a planului strategic al organizației, viziunea companiei este de asemenea, un important instrument de comunicare în cadrul companiei, care vă ajută să inspirați și să motivați echipa să atingă obiectivele strategice.

Ca lider, indiferent dacă sunteți fondatorul afacerii, acționar sau faceţi parte din echipa managerială din cadrul companiei, este rolul și responsabilitatea dumneavoastră să modelaţi viziunea companiei și să o reflectaţi în toate acțiunile întreprinse.

Viziunea companiei ar trebui să fie mai mult decât un text frumos înrămat, ar trebui să fie o declarație care să cuprindă şi să transmită obiectivele generale ale companiei. Aceasta trebuie să confere o direcție clară în care organizația își propune să meargă și să dea sens scopului pentru toată lumea din cadrul companiei.

Atunci când există o viziune profundă și de impact pentru angajați, aceștia își vor găsi propria motivație, iar nivelul angajamentului va crește semnificativ dacă ei se vor identifica cu viziunea companiei. Redactarea unei declarații de viziune pentru o companie este o provocare serioasă. Din această cauză ne străduim să vă oferim cele mai bune cunoștințe, experiențe și practici.

Programul de coaching Vision Quest

Programul de coaching Vision Quest este proiectat pentru a dezvolta viziunea companiei dumneavoastră printr-un program intens de Coaching şi Workshop-uri cu Top Managementul. Acestea sunt bazate pe rezultate extrase prin intermediul focus grupurilor și interviurilor individuale cu angajați situați în roluri diferite, care reprezintă o secțiune transversală a companiei.

Dacă doriți să aflați mai multe despre programul Vision Quest, vă rugăm să ne contactați.