Parte importantă a abilităților interpersonale, odată dobândită, Comunicarea Eficienta aduce multe beneficii. Comunicarea Eficientă este o abilitate fundamentală pentru succes în multe aspecte ale vieții. De la carieră, unde, în prezent, abilitățile de comunicare sunt extrem de importante și până la viața privată, unde persoanele cu bune abilități de comunicare se bucură de relații interpersonale mai bune și mai puternice, cu prietenii și familia.

Comunicarea fiind un proces in doua direcții, procesul de coaching pentru dezvoltarea și îmbunătățirea Comunicării Eficiente implică ambele aspecte: cum se transmit și cum se primesc mesajele. Considerând aspecte de bază precum: modalitatea în care va fi transmis/primit mesajul, contextul favorabil, limitarea detaliilor pentru a nu se pierde obiectivul comunicării dar nici a nu se crea confuzie sau a nu se înțelege mesajul, programul de coaching Comunicarea Eficientă aduce înțelegere și conștientizare în procesul de comunicare.

Pentru a comunica clar, a evita neînțelegerile sau conflictele cu ceilalți, planifică o Întâlnire Introductivă cu Fabrica de Performanță. Poți afla mai multe despre cum să ai maturitate, elocvență și inteligență în comunicare, contactându-ne.