Cultura organizationala - coaching si corporate training

Deși există o mulțime de definiții pentru cultura organizationala, de la perspectivele foarte generale până la cele academice. Realitatea este că nu există un acord comun sau o definiție larg acceptată. În opinia noastră, cultura organizațională este realitatea invariabilă şi absolută a existenței organizaționale. Totuși, este un fapt general acceptat acela că la baza culturii unei organizații stau angajații ei – fiecare dintre ei.

Programul de Cultura Organizationala este conceput pentru a explora, a consolida sau chiar a schimba cultura în cadrul organizației. De ce este important acest lucru? Pentru că, dacă ne gândim, ca indivizi avem tendința de a ne conforma și de a ne adapta mediului în care trăim sau lucrăm. Fiind înclinați să facem acest lucru, este de dorit și cu siguranță mai productiv să ne adaptăm unui mediu performant, creativ sau poate unuia mai colaborativ, eventual competitiv, în funcţie de specificul şi obiectivele organizaţiei. Iar aici intervine echipa noastră. Folosind formatul Cultura Organizationala reuşim să integrăm schimbarile agreate prin fundamentarea noilor obiceiuri bazate pe comportamentele corecte pe care organizațiile doresc să le cultive pentru succesul  pe termen lung. S-a dovedit de nenumărate ori că atunci când o organizație are o cultură adecvată și de succes, ea se reflectă în angajații săi, în performanța lor și în profitul companiei.

Pentru mai multe detalii despre modul în care vă putem sprijini pe calea spre a crea și implementa cultura organizațională specifcă, suntem aici. Ppentru a vă oferi toate detaliile de care aveți nevoie, contactați-ne!