Coaching si corporate training, dezvoltare personala

O echipă de oameni ambițioși, serioși și focusați pe obiective, Fabrica de Performanță aduce o experiență completă pentru business-uri, profesioniști și indivizi prin coaching si corporate training . E o plăcere să susținem afacerile cu obiective îndrăznețe și să aducem la următorul nivel competențele profesionale ale oamenilor de succes .

Investim în Fabrica de Perfomanță pasiunea pentru coaching, training și consultanță alături de participanții din cadrul programelor noastre de dezvoltare. Participăm în mod activ la evoluția personală și profesională a oamenilor din jurul nostru, iar succesul acestora este sursa noastră de motivație și inspirație. De aceea, am pregătit o serie de programe complexe de dezvoltare pentru creșterea rezultatelor companiilor și scalarea performanțelor profesionale ale oamenilor care susțin business-urile. Certificatele de acreditare internațională (International Coach Federation, Professional Certified Coach), experiența de peste 12 ani în management, resurse umane și vânzări conturează inspirația și fundamentele hands-on cu care întâmpinăm fiecare cursant. Prin micro-deciziile bazate pe priorități și în macro-experiențele cu potențial exponențial.

Credem că obiectivele imposibile sunt adevărate provocări și ne face plăcere să întâlnim persoane motivate să-și autodepășească nivelul de performanță. Analizăm, ascultăm, testăm și optimizăm soluția custom pentru tine și business-ul tău. Iar dacă și tu crezi că puține lucruri sunt imposibile, atunci ne-ar face plăcere să vorbim și să te susținem în călătoria ta.

Bine ai venit în Fabrică! E Ziua Porților Deschise în fiecare zi.

Pentru a înțelege mai bine ce putem face pentru dumneavoastră prin coaching si corporate training, puteți să ne contactați!