Astăzi, într-o lume agilă și dinamică, Influențarea nu mai este o abilitate doar pentru leaderi. Este o abilitate pentru toţi ceicare îşi doresc performanță și succes, oricare ar fi nivelul carierei, de la nivel de executant, specialist, până la nivel de top management.

Fabrica de Performanță vă propune un program special de coaching, Influențarea cu Ușurință, prin intermediul căruia oricine îşi poate dezvolta abilitatea de a influența. Procesul de coaching este gândit pentru a aduce plusvaloare într-o perioadă de timp relativ scurtă. Adaptat fiecărui participant, programul atinge puternic cele trei dimensiuni esentiale fără de care influențarea este dificilă sau inexistentă. Aceste dimensiuni: emoțională, cognitivă și fizică, stau la baza procesului de Influențare cu Ușurință pentru a crește semnificativ succesul, indiferent de context sau situaţie.

Apăsați aici doar dacă doriți să influențați cu ușurință! Iar dacă sunteți sigur că Influențarea cu Ușurință este pentru dumneavoastră, planificați acum o întâlnire introductivă.