Programele TOP - coaching, training

Programele  TOP  (Tailored for Organizations Performance) sunt concepute pentru maximizarea performanţelor. Ele pot fi adaptate și personalizate pentru industria, compania și echipele dumneavoastră.

În prezent, recrutarea unui angajat potrivit este un proces plin de provocări. Identificarea unui potențial talent in interiorul sau exteriorul organizației devine o sarcină și mai dificilă. Cel mai complicat însă este menținerea acestuia implicat și motivat, astfel încât să performeze în cadrul organizației pe termen lung. Investiția constantă în dezvoltarea angajaților, sprijinindu-i să devină cea mai bună versiune a lor este o investiție sigură. Altfel, existând permanent riscul ca ei să părăsească compania, lucru ce poate devia și menține organizația departe de obiectivul său strategic, mult în urma planurilor și țintelor, putând duce chiar la mari pierderi în cadrul afacerii.

Cu manageri eficienți în cadrul echipelor se poate îmbunătăți responsabilitatea și motivația angajaților. Companiile se bazează pe lideri talentați și inspirați care au capacitatea de a menține angajații implicați . Acestia ajută organizația să-şi atingă obiectivele strategice. Fabrica de Performanță vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra cu procesele de Coaching din Programele TOP, gândite special pentru a creșterea performanțelor individuale, de grup si organizațional.

Programele TOP concepute de noi.

Coachingul pentru Carieră crește și pregătește angajații pentru a face pașii următori în parcursul lor profesional pe baza unei foarte clare strategii de carieră.  Programul Team Katapult,  de consolidare si armonizare a echipei este un program de coaching de grup. Are ca obiectiv creșterea randamentului, clarificarea rolurilor în cadru echipei, îmbunătățirea performanței și atingerea obiectivului strategic al organizației. La rândul lor, astfel de comportamente generează performanțe ridicate în muncă și o creștere a profiturilor.

Am agregat pentru dumneavoastră, în cadrul acestei secțiuni, cele mai actuale și de succes programe, fiind completate cu programul specific echipelor de vânzări, Excelența în Vânzări.

Nu ezitați să citiți despre fiecare program. Amintiți-vă că suntem disponibili pentru a vă oferi mai multe detalii. Pentru informații contactați-ne!