Bine ai venit în Fabrică! E Ziua Porților Deschise în fiecare zi.

Un arsenal întreg de mecanisme, proceduri, oameni și expertize, Fabrica înseamnă o experiență completă ca business, profesionist, echipe și individ. Descoperă ariile de competență și serviciile adaptate dorinței tale de a trece la nivelul următor.

În Fabrică, analizăm, ascultăm activ, testăm și optimizăm pentru a provoca performanța. Îți oferim soluția custom pentru tine și business-ul tău. Rapid și orientat spre rezultat, cu recomandări hands-on și efecte durabile. Și funcționăm cel mai bine împreună, creând sinergii cu plusvaloare.

Credem că obiectivele imposibile sunt cele mai interesante provocări și ne face plăcere să întâlnim persoane motivate să-și autodepășească nivelul de performanță. Dacă și tu crezi că puține lucruri sunt imposibile, atunci ne-ar face plăcere să vorbim și să te susținem în călătoria ta.

Programele TOP - coaching, training

Programele TOP

Programele  TOP  (Tailored for Organizations Performance) sunt concepute pentru maximizarea performanţelor. Ele pot fi adaptate și personalizate pentru industria, compania și echipele dumneavoastră. În prezent, recrutarea unui angajat potrivit este un proces plin de provocări. Identificarea unui potențial talent in interiorul sau exteriorul organizației devine o sarcină și mai dificilă. Cel mai complicat însă este menținerea acestuia implicat și motivat, astfel încât săRead More…

0 comments

Despre CEO League

CEO League ( Committed to Empower Organizations ) este denumirea generică a unei serii de programe gândite şi construite pentru managementul de vârf al organizaţiilor şi abordează chiar elementul central al acesteia: obiectivul strategic. Fără un ţel specific şi clar, nu există nici direcţie, iar succesul devine imposibil. Direcţia companiei este definită în viziunea companiei şi reflectă aspiraţiile şi obiectiveleRead More…

0 comments
Programe exclusive de coaching si training

Programe Exclusive

La Programe Exclusive veți găsi plusvaloare în multe moduri și foarte rapid. Oamenii sunt toți unici și speciali, la fel și compania din care facem parte. Dacă simțiți la fel, atunci poate Programele TOP (Tailored for Organizations Performance) și CEO (Committed to Empower Organizations) League nu sunt pentru dumneavoastră. Chiar dacă acestea sunt concepute pentru a vă maximiza performanţele putândRead More…

0 comments

Despre Coaching

Fabrica de Performanţă este despre Coaching. Iar strategia, performanţa şi succesul sunt rezultatele proceselor de coaching. Lucrăm împreună cu clienţii pentru a creşte performanţa, a dezvolta persoane şi business-uri, a defini strategia şi crea împreuna succesul.

Excelente abilități specifice de coaching împreună cu cele mai relevante competențe, demonstrate în sute de ore de practică, le punem în slujba dumneavoastră pentru a vă însoți pe drumul spre succes, fie prin intermediul sesiunilor de coaching individuale sau de grup. Membrii echipei Fabrica de Performanţă sunt acreditaţi international, activează ca și coach profesioniști și sunt certificaţi ca Leadership Executive Coach, astfel că valoarea și beneficiile pe care le veți dobândi prin colaborarea cu Fabrica de Performanţă sunt la cel mai înalt nivel.

Suntem aici pentru a vă sprijini în dezvoltare și formare spre a deveni cea mai bună versiune a dumneavoastră. Contactați-ne pentru a porni la drum.