Excelența în Vânzări - coaching si corporate training

Performanța în vânzări reprezintă o prioritate pentru majoritatea companiilor, iar multe organizații alocă acestui departament bugete semnificative. Totuși unele dintre ele nu reușesc să atingă performanța. Altele, dimpotrivă, nu se mulțumesc cu nimic altceva, decât excelența! Astfel de companii caută în mod constant modalități de îmbunătățire a performanțelor și de atingere a excelenței în vânzări. Programul Excelența în Vânzări este in capul listei!

Excelența în Vânzări este un program structurat în 4 etape, gândite interdependent pentru a maximiza efectele acestuia. Filozofia noastră porneste de la premisa că procesul de vânzare nu este un proces individual al unui om de vânzări, ci un proces la care participă întreaga companie, oamenii din vânzări fiind interfața motivată, bine pregătită, competentă și calificată, care interacționează cu clientul. Produsul sau serviciul vândut încorporează esența viziunii unei companii și a unei culturi organizaţionale. Fiecare produs este o dovadă a convingerilor și obiectivelor principale ale companiei. Și chiar de aici pornim: înțelegem mai întâi compania dumneavoastră, nevoile, obiectivele și țintele specifice ale forței de vânzări. Apoi, proiectăm și livrăm instruirea într-o combinație perfecta de coaching individual, coaching de grup si ateliere specifice de consolidare a aptitudinilor necesare vânzărilor. În mod opțional, putem include o sesiune de formare în coaching pentru managerii de vânzări.
În plus, putem acorda suport echipei de vânzări pe calea spre excelență, oferind sesiuni de follow-up șau intervenţii punctuale personalizate pentru a dezvolta abilități specifice. Contactați-ne chiar acum.